• Shopping bag€0.00
Italian Shave
new_york_barbershop_01734455_302_302_FSImage_1_new_york_barbershop_04

Italian Shave

€42.50

De Italian Shave is één van de specialiteiten van de New York Barbershop. Een luxe scheerbehandeling (straight razor hot towel wet shave) met warme doeken, kwast en authentiek scheermes, gevolgd door een gezichtsmassage. De behandeling wordt uitgevoerd met producten van Acqua di Parma. Laat je heerlijk verwennen als een Gentleman of geef het aan iemand als cadeau.

Deze bon is te besteden in New York Barbershop te Rotterdam.

Omschrijving

Binnenstappen bij New York Barbershop is met één pas driekwart eeuw terug in de tijd gaan. Je komt terecht in het Brooklyn van de jaren twintig en dertig. Dit is de tijd waarin de Italiaanse migratie naar New York haar hoogtepunt had bereikt, waarin Al Capone over de onderwereld regeerde en vooral: waarin typische Italiaanse gebruiken met legendarische nauwkeurigheid in stand werden gehouden. Bij New York Barbershop heeft het respect voor die tradities nog niets aan kracht verloren, dat merk je bij een echte Italian Shave.

New York Barbershop is ondergebracht in Hotel New York op de Wilhelminapier, een hotspot in Rotterdam. Deze familiezaak bestaat al sinds 1884. Het retro-interieur klopt tot in de puntjes, van de meest subtiele details tot de opvallende kappersstoelen. In dit mooie decor krijg je een authentieke Italian Shave, uiteraard met een echte espresso erbij en lekker krakende, swingende jazzmuziek op de achtergrond. Helemaal ontspannen geef je je over aan de master barbers, voor een vakkundige scheerbeurt. Niet alleen is deze scheerbeurt op zich een belevenis, ook het eindresultaat is memorabel. Met een perfect glad resultaat ga je buiten, opnieuw in het Rotterdam van de eenentwintigste eeuw.

Wanneer u deze Italian Shave via NewGents Besteld wordt na afronding van betaling per e-mail uw voucher opgestuurd en kunt u deze inleveren bij de New York Barbershop in Rotterdam.

Wanneer u deze Gentleman Jack treatment via NewGents Besteld wordt na afronding van betaling per e-mail uw voucher opgestuurd en kunt u deze inleveren bij de New York Barbershop in Rotterdam.

Reviews (0)

Reviews

Er zijn nog geen reviews. Wilt u een review insturen?

Schrijf de eerste review “Italian Shave”

Stuur ons een bericht

contact

Volg ons!

facebook twitter pinterest

Betalingsmogelijkheden

ideal paypal

Nieuwsbrief