• Shopping bag€0.00
Saphir Medaille D'or Pommedier
krem-do-obuwia-butow-pommadier-75ml-saphir-medaille-d-or

Saphir Medaille D’or Pommedier

€12.00

De Pommadier van Saphir Medaille d’Or is een zachte schoencrème die is opgebouwd uit zorgvuldig samengestelde ingrediënten. De mix bestaat uit de beste oliën en wassen waaronder bijenwas, nertsolie en carnaubawas.

Al deze ingrediënten zijn erop gericht om het leer waterafstotend, zacht, soepel en mooi van kleur te houden. Na het aanbrengen zien uw schoenen er weer als nieuw uit en zijn ze optimaal beschermd tegen alle weersinvloeden.

Verzorging
Voordat u de Pommadier van Saphir Medaille d’Or aanbrengt is het belangrijk dat uw schoenen goed schoongemaakt zijn. Dit kunt u doen met een poetsborstel voor het grove vuil en daarna met een spons en lauwwarm water de rest verwijderen.

Wanneer uw schoenen schoon zijn kunt u de crème aanbrengen met een kleine borstel. Let op dat u de naden extra goed insmeert.

Na het aanbrengen laat u de schoencrème 15 tot 20 minuten intrekken. Zo kunnen de ingrediënten echt hun werk doen. Nadat de crème voldoende is ingetrokken poets u het uit met een uitpoetsborstel. Uiteindelijk kunt u uw schoenen nog oppoetsen met een katoenen doek voor een prachtig glanzend eindresultaat.

Advies
Voor een nog beter effect kunt u de Pommadier regelmatig afwisselen met de Paté de Luxe van Saphir Medaille d’Or. Deze paté is een harde was die in combinatie met de Pommadier een diepere reiniging en glans biedt.

Wij adviseren om minimaal 1 keer per maand uw schoenen te verzorgen met Pommadier van Saphir Medaille d’Or. Als u regelmatig uw schoenen verzorgt blijven uw schoenen er als nieuw uitzien en gaan ze een stuk langer mee.

Reset selectie

Extra informatie

Kleur

Donker Bruin 05, Midden bruin, Zwart, Wit, Marine blauw, Mahonie, Licht bruin, Kleurloos, Kastanje, Grijs, Cognac, Bruin

Reviews (0)

Reviews

Er zijn nog geen reviews. Wilt u een review insturen?

Schrijf de eerste review “Saphir Medaille D'or Pommedier”

Stuur ons een bericht

contact

Volg ons!

facebook twitter pinterest

Betalingsmogelijkheden

ideal paypal

Nieuwsbrief